Heeft u een onbetaalde factuur?

Het nabellen van een klant die niet betaalt is tijdrovend en zorgt voor veel frustratie. Het kost daarnaast alleen maar meer geld. Quick Incasso zorgt voor een professionele, snelle en effectieve incassoprocedure. Zo ontvangt u uw geld en kunt u zich richten op uw eigen onderneming.

Quick Incasso zorgt snel voor uw geld

Incasso zonder juridische maatregelen heeft veel voordelen voor alle partijen. U ontvangt sneller uw geld en de zakelijke verhoudingen blijven goed. Wij steken veel aandacht in het persoonlijke contact met u, waarbij openheid en helderheid centraal staan.

Onze incassoafdeling weet door middel van een correcte en op klantrelatie gerichte wijze de situatie in te schatten. Quick incasso biedt u een op maat gerichte werkwijze, waardoor de afwikkeling van het incassotraject snel en vlot verloopt. Uw debiteuren ondervinden dat wij er voortdurend bovenop zitten. Wij benaderen uw debiteur telefonisch, schriftelijk, per mail en sms. Dit leidt veelal tot het gewenste resultaat. Zo niet dan gaan we, na overleg met u, langs bij uw relatie. Altijd op basis van no cure no pay.

Onbetaalde factuur indienen