Quick Letter

Quick Letter, een laatste aanmaning voordat u een incassotraject start

Voordat u besluit een incassotraject te starten, kunt u gebruikmaken van onze Quick Letter. Dit is een vorm van pre-incasso. Uw debiteur krijgt een laatste kans om de achterstallige factuur alsnog te betalen.

Quick Incasso verstuurt dan uit uw naam, maar op ons briefpapier, een nette aanmaning per aangetekende post, de Quick Letter. In deze brief verzoeken wij uw debiteur vriendelijk doch dringend om het openstaande bedrag binnen 7 dagen na dagtekening te voldoen. De debiteur kan tijdens deze fase de wettelijke incassokosten voorkomen door binnen de gestelde termijn te betalen.

In de Quick Letter vermelden wij dat bij uitblijven van betaling, Quick Incasso op uw verzoek een incassotraject start. En dat daar buitengerechtelijke incassokosten aan zijn verbonden.

De Quick Letter leidt in 80% van de gevallen tot betaling. Zo’n laatste aanmaning per brief van ons incassobureau laat de debiteur weten dat uw debiteurenbeheer op orde is en dat u zaken doet met een professionele partij.

De Quick Letter kost u slechts € 17,50 (excl. BTW).

Waarom de Quick Letter van Quick Incasso:

Een voordeel van deze laatste aanmaning op ons briefpapier is dat de zakelijke relatie met uw klant optimaal blijft. Een ander voordeel is dat wij uw debiteur op de juiste wettelijke manier laten weten dat hij buitengerechtelijke kosten maakt, als hij blijft weigeren te betalen.

  • grote kans van slagen
  • lage kosten
  • snelle betaling openstaande factuur
  • relatie met klant blijft optimaal

Gebruik maken van de Quick Incasso - Quick Letter? Neemt u dan contact met ons op