Veel gestelde vragen

Als uw klant niet betaalt, is dat natuurlijk niet prettig. U ontvangt geen geld voor geleverde diensten of producten, de zakelijke relatie met uw klant lijdt eronder en het ergste: uw onderneming komt in gevaar omdat uw liquiditeit afneemt.

Quick Incasso is een laagdrempelig incassobureau met korte communicatielijnen en heldere afspraken. Onze medewerkers werken professioneel en resultaatgericht. U ontvangt snel uw geld en kunt weer verder ondernemen.

Zodra wij uw onbetaalde facturen hebben ontvangen, gaan wij direct voor u aan de slag. Dat doen wij op basis van ‘no cure no pay’. Wij benaderen uw debiteur op verschillende manieren, wat meestal snel leidt tot het gewenste resultaat: uw klant betaalt prompt of verzoekt om een betalingsregeling. Dat doen wij op een respectvolle maar duidelijke manier, zodat de zakelijke verhoudingen goed blijven.

Start nu een incassotraject

U kunt op ieder moment een incassotraject starten. Dat kan eenvoudig en snel via deze website. Voor meer informatie kunt u ons ook telefonisch bereiken via 071 – 20 320 57 ofwel 06 – 11 06 44 69.

Start nu een incassotraject

Als een gewone herinnering van betaling en persoonlijk contact zonder resultaat blijven, kunt u gebruik maken van onze Quick Letter. Dit is een vorm van pre-incasso en is bedoeld om uw debiteur een laatste kans te geven om de achterstallige betaling alsnog te voldoen.

Quick Incasso verstuurt uit uw naam, maar op ons briefpapier, een nette aanmaning waarin wij uw debiteur vriendelijk doch dringend verzoeken om het openstaande bedrag binnen 5 dagen na dagtekening te voldoen. Uw debiteur voorkomt de wettelijke incassokosten door binnen de gestelde termijn te betalen.

Maak gebruik van de Quick Letter

‘No cure no pay´ is een Engelse uitdrukking en betekent letterlijk: geen oplossing, geen betaling.

Quick Incasso werkt bij incasso zonder juridische maatregelen altijd op basis van no cure no pay.

In de praktijk betekent het dat wij een resultaatverplichting hebben. U betaalt ons alleen provisie over de betaling die is ontvangen.

Betaalt uw debiteur niet, dan ontvangt u dus van ons geen rekening. Dit geldt zowel voor incasso-opdrachten in Nederland als internationaal.

Start een incassotraject op basis van no cure no pay